Servicii

Strategie

Avem simțul curatoriei în sânge și ne antrenăm continuu cu ultimele tendințe în d'ale publicității. Cercetăm, triem, adăugăm și emoție dacă este cazul, iar la final livrăm strategii relevante, menite să genereze rezultate acum, dar și mai târziu.   

Storytelling

La baza strategiilor sau tacticilor de succes stă, de cele mai multe ori, o poveste bună. Venim în sprijinul brandurilor cu povești meșteșugite creativ, dar și cu scop. Le ajutăm să iasă din mulțime și le însoțim în tot traseul de la idee, la vânzare.

Social Media

Suntem antrenați în lucrul cu hashtag-uri și avem exercițiul conținutului relevant. De la engagement și până la brand awareness, dăm voce proprie brandurilor care vor să se afirme în Social Media.

Branding

De la branding la personal branding, născocim strategii adaptate, implementăm artificii vizuale și potrivim cuvintele. Altfel spus, oferim fiecărui client tot ce are nevoie ca să poată ieși din mulțime și să se prezinte bine. 

Grafică

Un mesaj bun merită și un vizual pe măsură. Lansăm în atenția publicului vizualuri îndreptățite să vândă sau să informeze, dar și să surpindă sau să atâțe emoții.

Inspirație

Dincolo de proiectele la care lucrăm și pe care le dezvoltăm cu spirit de echipă, mai oferim și inspirație.

Încurajăm comunicarea constantă și transparentă, care potențează valoarea fiecărei colaborări.

Și pentru că echilibrul în sfera prezentului solicită creativitate-n toate, ne valorificăm know how-ul și în proiecte de creare site-uri, dezvoltare evenimente și proiecte speciale, acțiuni de PR sau campanii integrate.

Vrei să intri pe fir cu noi? Consultă secțiunea ”contact”.

Sună-ne

0744801989

Urmărește-ne

 

© district 30

  • Instagram
  • facebook